Acest site foloseste cookie-uri. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra.

Menu

 
Reels Image

Introducere » Palete şi accesorii

Palete și accesorii pentru pictură


Lei
Lei
Pret initial - anterior discount 73,90 Lei

Prețul nostru 59,12 Lei

discount 20 %

 

Prețul nostru 19,40 Lei


 

Prețul nostru 11,80 Lei


 

Prețul nostru 11,80 Lei


panza caz perie pentru finisare

 

Prețul nostru 23,90 Lei


 

Prețul nostru 6,39 Lei


 

Prețul nostru 6,39 Lei


folie cu bule într-o rolă

 

Prețul nostru 107,00 Lei


Preț obișnuit 11,20 Lei

Prețul nostru 7,50 Lei


 

Prețul nostru 1,43 Lei


 

Prețul nostru 48,90 Lei


 

Prețul nostru 53,90 Lei


 

Prețul nostru 4,89 Lei


 

Prețul nostru 58,90 Lei


 

Prețul nostru 4,39 Lei


 

Prețul nostru 33,90 Lei


 

Prețul nostru 11,20 Lei


diverse ajutoare

 

Prețul nostru 21,50 Lei


 

Prețul nostru 35,50 Lei


 

Prețul nostru 17,53 Lei

nou

 

Prețul nostru 6,79 Lei


Cum iti alegi paleta de culori pentru pictura?

Sfaturi utile pentru tipurile de palete!


Paleta prezinta unul dintre accesoriile de pictura principale!

Exista mai multe tipuri de palete in functie de materialul din care sunt fabricate, forma si dimensiunile lor. Paletele de culori pentru pictura pot fi fabricate din materiale diferite: din plastic care sunt cele mai folosite,din lemn, metal, cauciuc, din hartie speciala care nu absoarbe culori sau alte lichide, din sticla etc. Ele se folosesc pentru amestecarea sau sortarea culorilor acrilice,acuarele  si culorile ulei. Paletele pot fi de mai multe forme, de la ovale, rotunde, pana la dreptunghiulare, totul depinde de nevoile si spatiul artistului. Paletele se mai impart si la palete cu recipiente pentru culori, sau palete fara recipiente.

Exista multe tipuri de palete, in acest text vom enumera doar cateva:


Paleta de pictura ovala din plastic – Acesta este in forma traditionala, cu un orificiu pentru prindere si tinere. Aceasta paleta este fabricata din plastic alb. Daca doriti sa amestecati cantitati de culoare mai mici si doriti sa le pastrati separata una de cealalta, atunci aceasta paleta este perfecta pentru dumneavoastra.


Paleta de pictura din lemn – Aceasta paleta de pictura este fabricata din lemn special si este impregnata cu ulei de in. Cel mai mult este folosita de catre pictorii care folosesc culori ulei dar se mai pot folosi si culori acuarele sau guase.


Paleta Stay-Wet – Una dintre problemele principale la culorile acrilice este ca se usuca foarte repede. Daca amestecati combinatia perfecta de culori si obtineti nuanta dorita, dar trebuie sa va opriti si sa plecati pentru cateva ore, cand va intoarceti culoarea cu siguranta va fi uscata. Cu paleta Stay-Wet nu veti mai avea aceasta problema, ea pastreaza culoarea umeda.
Culorile acrilice se usuca mai repede decat restul. De aceea paleta de culori trebuie sa fie umeda aproape tot timpul, iar asta se poate face cu un spray cu apa, paleta trebuie stropita din cand in cand.


Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre paleta de pictura sau despre alte accesorii sau materiale pentru pictura, puteti accesa blog-ul nostru.

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

M2NmZTgw