Acest site foloseste cookie-uri. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra.

Menu

 

Introducere » Pensule » Pensule pentru grund

Pensule pentru grund


Lei
Lei
 

Prețul nostru 18,90 Lei


pensule Royal & Langnickel

 

Prețul nostru 12,50 Lei


 

Prețul nostru 13,90 Lei


 

Prețul nostru 17,30 Lei


 

Prețul nostru 18,90 Lei


 

Prețul nostru 13,90 Lei


 

Prețul nostru 17,90 Lei


 

Prețul nostru 27,90 Lei


 

Prețul nostru 17,30 Lei

Ce este grund acrilic sa gesso si cum se aplica?

Grund acrilic – cu ce fel de pensule de pictat se aplica?

 

Grundul acrilic sau Gesso seamana foarte mult cu vopsea acrilica alba si se foloseste pentru pregatirea panzel de pictura. Se aplica in 2 sau 3 straturi, depinde cat de neteda dorim sa fie suprafata panzei. Cu cat mai multe straturi, cu atat panza de pictura va fi mai neteda, totul depinde de gustul fiecaruia. Grundul se poate aplica pe orice suprafata pe care vrem sa pictam si el poate fi de mai multe culori (grund alb, grund negru sau colorat). 

Cele mai folosite pensule pentru aplicarea grundului acrilic sunt pensulele foarte late (pensule pictura mari), cu cat este mai mare suprafata cu atat este pensula de pictat mai lata. Doar imbubati pensula de pictat in grund si aplicati direct pe panza, trebuie sa aveti grija sa acoperiti toata suprafata, nu exista o regula speciala pentru aplicarea grundului. Daca aplicam mai multe straturi de gesso, trebuie sa lasam timp pentru uscare.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre pictura si tehnici de pictura, va rugam sa accesati blog-ul nostru.  

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

OTliNz