Acest site foloseste cookie-uri. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra.

Menu

 

Introducere » Pânză pictură » Pânză pictură la rolă

Panza pictura la metru


Lei
Lei
 

Prețul nostru 739,00 Lei


 

Prețul nostru 79,90 Lei


 

Prețul nostru 629,00 Lei


 

Prețul nostru 22,90 Lei


 

Prețul nostru 295,00 Lei


 

Prețul nostru 9,99 Lei


 

Prețul nostru 699,00 Lei


 

Prețul nostru 12,20 Lei


 

Prețul nostru 949,00 Lei


 

Prețul nostru 6,99 Lei

Panza pictura la metru

Care sunt benificiile panzei la rola?

Panza de pictat la metru este varianta de panza care este ideala pentru cei care carora le plac dimenziunilor de tablou nestandardizate si cei care vor sa-si faca singuri panzele pentru pictura, indiferent daca sunt fixate pe un sasiu, pe un carton sau daca sunt folosite ca un fel de banere etc. Aceasta panza pentru pictura se vinde la rola si are lungime de 25m (latimi diferite), sau se mai poate vinde si la metru, tot cu latimi diferite.

Panza canvas la metru, la fel ca celelalte panze de pictura, este grunduita de doua ori si pregatita pentru pictura, nu trebuie sa mai investiti nimic in pregatirea panzei. Este potrivita pentru pictura cu diferite feluri de culori cum ar fi culorile acrilice care sunt cele mai folosite, tempera sau pentru pictorii mai avansati culori ulei.


Aceasta panza pentru pictura la metru va fi perfecta si pentru iubitorii de alte hobby-uri creative, cum ar fi scrapbooking, decoupage sau tehnica servetelului (un hobby foarte popular in ultima perioada), cardmaking etc.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre panza de pictat sau materiale si accesorii pictura, intrati pe blog.

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

ZmQ0Nz