Acest site foloseste cookie-uri. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra.

Menu

 

Garanții

Garanția absolută a celor mai mici prețuri

În cazul în care în termen de două săptămâni găsiți prețuri mai mici în orice magazin on-line, la același produs din oferta de produse artpic.ro, vă asigurăm ca veți beneficia de reducere.

 

Garanție și plăcere 100%

Livrarea produselor se face în termen de 3 - 5 zile lucrătoare, schimbarea accesoriilor de pictură se face ]n termen de până la 30 de zile, returnarea produselor, fără nici un motiv, se face în termen de 20 de zile de la primirea mărfii, cu o rambursare garantată de 100%

 

Promtitudine și seriozitate din partea departamentului Relatii cu clienții

Serviciul clienți este disponibil prin e-mail sau telefon, răspunsul se oferă în termen de 48 de ore de la primirea e-mailului clientului. O abordare serioasă, profesională, răspuns rapid la comenzile clienților.

 

Vă acordăm 100 de zile pentru a returna marfa

Vă acordăm 100 de zile pentru a returna marfa


Știm că procesul creativ nu poate fi întotdeauna de scurtă durată.

Mulți ani de experiență ne-au convins că preferați să vă familiarizați treptat cu noutățile artistice.

Uneori te îndrăgostești la prima vedere de un nou brand de culoare acrilică, pânză profesională sau șevalet, iar uneori produsul comandat pur și simplu nu se încadrează în conceptul muncii tale.

Și asta e în regulă.

Prin urmare, am extins perioada de returnare a produsului la 100 de zile.

Creează cu inima ta. ARTMIE este aici pentru a vă sprijini creativitatea.

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

MzE0YT