Acest site foloseste cookie-uri. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra.
Ok

Menu

 

Profil - culori textile pentru hobby-ul tău creativ


Lei
Lei

 

 


 

 


 

 


 

 

Vopserea textilelor ca o relaxare

Pictura este relaxantă. Te pune într-o dispoziție bună și îți oferă posibilitatea de a-ți realiza potențialul. Culorile artistice sunt o modalitate fantastică de a-ți exprima personalitatea.
Brandul de artă Profil combină exact aceste idei, ceea cel fac cel mai bun. În această categorie vei găsi vopsele textile de calitate la prețuri avantajoase. Culorile textile Profil sunt cel mai bun instrument creativ pentru artiștii hobby. Pictura pe tricouri, perne, genți, jachete și alte materiale textile este o modalitate minunată de a te exprima. Oferă-le celor dragi un cadou neobișnuit pictat manual.

Vopsele textile cu o tradiție de 25 de ani

PAINT IT este un producator de vopsele artistice de la marca Profil. Aventura lor cu vopselele durează deja de 25 de ani. În acea perioadă, vopselele Profil au devenit unul dintre cele mai populare produse de vopsit de pe piață, alese atât de amatori, cât și de profesioniști, datorită persistenței, pasiunii și muncii producătorului. În fiecare an gama lor se extinde cu produse de artă noi și interesante, precum markere textile, vopsele pentru mătase potrivite pentru tehnologia aerografului, vopsele pentru denim, vopsele perlate, vopsele 3D, vopsele textile ușoare, vopsele UV, vopsele acrilice etc.

Vopsele textile netoxice și accesibile

Toate vopselele Profil sunt fabricate în Polonia și nu sunt toxice sau dăunătoare. Deci, acestea sunt culori sigure pentru copii, femei însărcinate și pentru cei care au alergii. Poți purta haine pictate manual cu mândrie și fără să-ți faci griji pentru sănătatea ta. Vei învăța cum să pictezi pe textile cu anumite produse în videoclipurile noastre. Oferă creației tale o gamă largă de nuanțe, inclusiv neon, auriu și argintiu. Vopsitul țesăturilor nu a fost niciodată mai accesibil!

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

MmY3Y