Acest site foloseste cookie-uri. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra.

Menu

 

Introducere » Pânză pictură » Pânză pe şasiu

Panza pictura pe sasiu

Daca doriti sa stiti cum sa alegeti panza de pictat perfecta, puteti citi mai multe detalii pe >>> BLOG .


Lei
Lei
 

Prețul nostru 23,90 Lei


Preț obișnuit 14,20 Lei

Prețul nostru 11,40 Lei


pânză pentru pictură ARTMIE

 

Prețul nostru 13,20 Lei


 

Prețul nostru 52,90 Lei


Preț obișnuit 31,50 Lei

Prețul nostru 22,99 Lei


Panza de pictura ARTMIE

Preț obișnuit 43,90 Lei

Prețul nostru 32,29 Lei


Panza de pictura ARTMIE

Preț obișnuit 91,90 Lei

Prețul nostru 67,59 Lei


Preț obișnuit 139,00 Lei

Prețul nostru 103,39 Lei


 

Prețul nostru 18,90 Lei


 

Prețul nostru 29,90 Lei


 

Prețul nostru 21,50 Lei


 

Prețul nostru 11,90 Lei


 

Prețul nostru 23,90 Lei


 

Prețul nostru 14,90 Lei


 

Prețul nostru 14,90 Lei


panza pentru pictura ARTMIE

 

Prețul nostru 11,90 Lei


 

Prețul nostru 19,40 Lei

Panza pe sasiu pentru profesionisti si amatori

Cum este mai bine - sa faceti singuri sau sa cumparati panza pe sasiu?

Panza pictura pe sasiu este unul dintre produsele cele mai cautate si cele mai apreciate din magazinul nostru online. Aceasta panza de pictat este deja grunduita si intinsa pe sasiu din lemn uscat, de calitate superioara, cu alte cuvinte, este pregatita pentru pictura. Fiecare panza pentru pictura, este prevazuta cu pene pentru stabilitate mai mare. Toate panzele sunt foarte bine ambalate pentru protectie mai mare si pot fi livrate fara nicio deteriorare in timpul transportului.
Daca aveti de gand sa va luati o panza pentru pictura si sa va apucat de pictat imediat, aceasta este solutia perfecta, fara sa pierdeti timpul sa intindeti singuri panza pe sasiu, cu acest produs puteti incepe piesele de arta imediat cum il primiti.

Daca sunteti incepator sau student, doriti inceputul vostru sa fie pe o panza de pictat de calitate foarte buna, atunci panza ECO este alegerea perfecta. Fabricata din bumbac 100%, are un gramaj de 300g/m² si este pica pe un sasiu lemn cu grosime de 1.6cm. Pentru pictorii mai avansati, care doresc sa picteze suprafata si mai neteda, atunci panza PROFI care este fabricata din bumbac 100% si grunduita de doua ori, cu un gramaj de 320g/m², cu sasiu pictura grosime 2cm - va fi foarte buna pentru tine. Si intr-un final, pentru pictorii cu experienta mai mare, pictorii care se ocupa cu aceasta arta si castiga doar din pictura, care doresc ca piesele lor de arta sa dureze mai mult in timp, panza de in cu un gramaj de 400g/m² este cea mai buna solutie.

 

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre panza de pictura sau alte materiale de pictura si accesorii, vizitati blog-ul nostru si invatati ceva nou.

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

MGQzNmNjM