Acest site foloseste cookie-uri. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra.

Menu

 

Introducere » Culori ulei

Culori ulei

.


Lei
Lei
 

Prețul nostru 18,90 Lei

nou


Prețul nostru 31,40 Lei

nou

 

Prețul nostru 57,90 Lei

nou

 

Prețul nostru 75,90 Lei

nou

 

Prețul nostru 47,90 Lei

nou

 

Prețul nostru 76,90 Lei


 

Prețul nostru 55,90 Lei


culori ulei Royal & Langnickel essentials


Prețul nostru 155,00 Lei


culori uleioase Rembrandt - Royal Talens

 

Prețul nostru 42,09 LeiPrețul nostru 23,50 LeiPrețul nostru 65,90 LeiPrețul nostru 145,00 LeiPrețul nostru 79,90 Lei


 

Prețul nostru 95,99 Lei


 

Prețul nostru 11,79 Lei


accesorii pentru pictură Umton

 

Prețul nostru 26,49 Lei


set culori ulei Umton

 

Prețul nostru 355,19 Lei


 

Prețul nostru 23,49 Lei


 

Prețul nostru 16,90 Lei


 

Prețul nostru 29,90 Lei


set de culori ulei Umton

 

Prețul nostru 178,79 Lei


Te-ai decis sa realizezi o pictura in ulei? Nu stii ce trebuie sa faci si cm sa abordezi tehnica de pictura in culori ulei?


Iti dam cateva sfaturi utile pentru un inceput de succes!

Ce trebuie sa stii inainte sa te apuci de aceasta tehnica?!

 

Pictura in ulei este o tehnica de pictura cu pigmenti care sunt legati de ulei – de regula ulei de in. Se mai poate utiliza ulei de nuca, sofranel sau mac. Probabil pana acum ai folosit culori acrilice sau acuarele iar acum doresti sa incerci sa pictezi in ulei. Pentru pictura in ulei ai nevoie de cateva accesorii absolut necesare.

 

Culori ulei:

Ele pot veni in seturi de culori si in felul acesta vei avea o gama mai larga de nuante, iar setul potrivit este ales in functie de bugetul si necesitatile tale. O alta optiune sunt tuburile obtionale.

 

Pensula pentru pictura in ulei:

Exista o gama larga de pensule pentru pictura si seturi de diferite forme si materiale din care sunt fabricate. Pentru inceput nu ai nevoie de toate tipurile de pensule, vei afla pe parcurs ce pictezi de care forme, marimi si materiale ai tu nevoie.

Cand vine vorba de materialul din care sunt fabricate, firele de par a pensulei pot fi naturale sau sintetice.

Deoarece culorile ulei sunt mai vascoase, veti avea nevoie de pensula cu parul mai dur si fire mai groase. Pentru culorile ulei si tehnica de pictura in ulei se pot folosi pensule cu par sintetic sau cu par natural. Cele mai bune si cele mai folosite sunt pensulele cu par natural de porc care pot fi cu maner scurt sau cu maner lung. Parul de porc este cel mai folosit pentru tehnica de pictura in ulei, fiind ca are firele de par mai elastice si o capacitate mai mare de retinere a culorilor.

 

Panza pentru tehnica de pictura in ulei:

Panza ideala pentru aceasta tehnica este panza de in pe sasiu din lemn (brad sau tei), dar in acelasi timp este si cea mai scumpa varianta. Daca aveti un buget mai mic si sunteti la inceput, in loc de panza de in puteti folosi panza de bumbac sau panza fabricata din carton cu un gramaj mai mare si o textura rigida.

Daca va decideti sa achizitionati o panza pentru pictura nu trebuie sa o mai grunduiti, deoarece toate panzele din magazinul nostru online sunt deja grunduite si pregatite pentru pictura, intinse pe sasiu sau in rola.

 

Diluant pentru culori ulei:

Atunci cand pictezi cu tehnica de culori in ulei, trebuie sa stii ca pensulele pe care le ai folosit nu se pot spala cu apa, ci cu o solutie speciala pentru diluarea vopselelor ulei.  Pentru diluare culorilor ulei cel mai des se folosesc terebentinul si uleiul de in. In ziua de astazi exista mai multe solutii pentru diluare culorilor, despre care puteti afla mai multe informatii in lista noastra de produse.

 

Mai multe informatii despre tehnicile de pictura si accesoriile folosite se pot citi pe blog-ul nostru.

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

ODEzNjM