Acest site foloseste cookie-uri. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra.

Menu

 
Reels Image

Contact
Contact - Artpic.ro

 

Tel: 035 922 8030   |   Lun - Vin: 09:00 - 17:00   |   info@artmie.ro

 

Ne bucurăm să fim în contact cu dumneavostră!

Suntem pregătiți să impărtășim cunoștiințele și experiența noastră pentru a vă ușura alegerea produselor specifice existente. În calitate de lider pe piață cu cea mai mare și cea mai largă gamă de produse pentru pictat, suntem conștienți că veți avea nevoie de asistența noastră pentru a alege materialul de vopsit potrivit.

 

Dacă aveți orice fel de problemă, noi suntem aici pentru dumnevoastră!

Aveți încredere în noi, deoarece scopul nostru este să aducem comanda la adresa dumneavoastră fără niciun fel de daune. De asemenea, suntem conștienți că uneori este posibil să apără o problemă minoră la care vom răspunde imediat. Contactați-ne fără stres, vom rezolva toate dificultățile!

Conform Legii privind protecția consumatorilor, aveți la dispoziție 7 zile pentru a returna bunurile (din ziua primirii bunurilor), 14 zile pentru înlocuirea bunurilor (din ziua primirii bunurilor) și 30 de zile pentru a fi soluționată reclamația.

 

Crezi că am putea lucra împreună? Minunat!

Suntem deschiși pentru colaborare. Fie că sunteți pictor profesionist, amator, aveți hobby sau student, dacă credeți că putem găsi un interes comun - sunați-ne! Vom fi foarte bucuroși să vă urmărim pe rețelele de socializare și să cooperăm.

 

contact și informații generale info@artmie.ro
reclamație, returnare, schimb produse help@artmie.ro
marketing, IG, YT, FB, sponsorizare social@artmie.ro
colaborare, en-gros vânzare sales@artmie.ro

 

Dacă aveți probleme cu plasarea comenzii, vă vom ajuta cu plăcere!

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

NjkwM2Q4MD