Acest site foloseste cookie-uri. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra.

Menu

 

Program de loialitate
Program de loialitate

 

!!! FII LOIAL ȘI VEI FI RĂSPLĂTIT !!!

 

Loialitatea este un semn de încredere. Aveți încredere în produsele și serviciile noastre. O astfel de încredere și loialitate o prețuim și, prin urmare, nu rămâne doar în cuvinte. Programul de loialitate sub formă de reduceri și de acțiune se dovedește!

V.I.P. Client

Toți cei care cumpără accesorii de pictură în valoare de peste 100 € vor primi o reducere de 7%, iar pentru achiziționarea la o valoare mai mare, vă rugăm să ne anunțați prin e-mail. Aceasta reducere va fi valabilă pe fiecare achiziție a VIP-ului client, indiferent de valoarea comenzilor viitoare. Noi prețuim în special VIP-urile nostre.

Art SCHOOL client

Fiecare școală de artă, care se înregistrează prin acest formular au o reducere de 10% pe parcursul întregii perioade de monitorizare. În același timp, oferim școlilor posibilitatea de a plăti prin intermediul facturilor / chitanțelor emise la preluarea coletului.

 

Condiții pentru a primi o reducere

Diferite tipuri de reduceri nu pot fi combinate, fiecare se realizează separat (de exemplu, produsul TOP și client VIP), vor primi numai una dintre reduceri (la valorile cele mai mari).

Reducerile sunt disponibile cu o înregistrare completă și precisă (introducerea tuturor datelor necesare pentru înregistrare). Administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a refuza reducerea in cazul in care nu respectă condițiile de vânzare, condițiile de reducere apar pe comanda mărfii (de exemplu. plăți). Nu se poate accepta reducerea retroactiv.

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

YmQzZDEyNT