Acest site foloseste cookie-uri. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra.

Menu

 

Transport și plată

 

Serviciul de Curierat și Termenul de Livrare

Toate pachetele noastre sunt livrate cu serviciul de curierat Fancourier. Pachetele sunt livrate la depozitul FAN courier din Oradea în 1-2 zile din momentul înregistrării comenzii (momentul înregistrării plății) și după aceea sunt livrate pe teritoriul României în 24-48 de ore.

Termenul general de livrare este de 2-4 zile lucrătoare, iar timpul de livrare al comenzii va fi egal cu timpul de livrare al produsului cu cel mai mare timp de livrare. Acest lucru este valabil mai ales pentru comenzile cu pânze pe șasiu.

 

Analiza Timpului de Livrare

Pentru a oferi cel mai bun serviciu posibil, am efectuat o analiză a timpului de livrare pe perioadă de 6 luni pentru toate comenzile de pe site-ul nostru. În poza de mai jos puteți vedea harta României împărțită în zone în funcție de timpul de livrare estimat.

2 zile 3 zile
4 zile
5 zile
Zona verde
33% 81% 98% 100%
Zona galbenă 28% 75% 93% 97%
Zona portocalie
23% 69% 88% 82%

 

În funcție de locația dvs., timpul de livrare diferă. Tabelul de mai sus enumeră probabilitățile de livrare pentru 2-5 zile lucrătoare, în funcție de zonă.

De exemplu. Dacă vă aflați în Timișoara, probabilitatea ca pachetul să ajungă în 3 zile lucrătoare este de 81%, iar dacă vă aflați în Iași, probabilitatea este de 75%.

Probabilitățile de livrare sunt calculate în analiza noastră de livrare pe perioadă de 6 luni, pentru prima jumătate a anului 2021.

 

Metoda de Plată

sau cu cardul bancar

gratuită

prin transfer bancar sau cu ordin de plată

(mBanking, eBanking, la ghișeu)

gratuită
    ramburs, la livrare

4,99 Lei

 

Urmărirea Pachetului

Trimitem pachete prin serviciul de curierat FAN courier. Dacă doriți să urmăriți coletul, contactați serviciul nostru cu clienții și vi se va trimite un link pentru urmărirea coletului.

 

Listă de Prețuri de Livrare

Același preț de livrare se aplică tuturor comenzilor, indiferent de greutatea coletului. Prețul de transport este de 19.99 LEI.

Daca comandati in valoare de peste 199 LEI,  taxa de livrare gratuită. Daca doriți să plătiți la livrare, din cauza comisionului serviciului de curierat, va trebui să plătiți taxa de livrare de 4.99 LEI

Optează pentru trimiterea coletului prin Packeta la doar 12,99 lei și ridică-l oriunde și oricând îți convine.

Nu pierde timpul prețios și adaptează-ți cumpărăturile creative ritmului tău.

artmie coletaria

Optează pentru trimiterea coletului prin Packeta (Coletăria) la doar 12,99 lei și ridică-l oriunde și oricând îți convine.

Nu pierde timpul prețios și adaptează-ți cumpărăturile creative ritmului tău.

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

NjJkZjRl