Pentru a facilita utilizarea site-ului nostru de către utilizatori, folosim cookie-uri. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor pe computerul / dispozitivul dvs.

Menu

 
Reels Image

Anul 2024 este plin de noutăți ARTMIE. Care dintre acestea ne va întâmpina primul?

11.04.2024

Anul 2024 este plin de noutăți ARTMIE. Care dintre acestea ne va întâmpina primul?

Salut, prietene a artei, avem vești bune. În câteva zile, vom întâmpina în familia produselor ARTMIE membri noi: Vopsele acrilice, paste metalice și o gamă variată de culori pentru textile și piele. În prezent, se află în drum spre depozitul nostru. Înainte de a ne bate la ușă, am dori să îți spunem povestea lor de creare:

produse-noi-artmie-vopsele-acrilice-paste-metalizate-culori-textile

Euforia - maestrul acrilicelor, care și-a meritat așteptarea

Suntem conștienți că artiștii experimentați din zilele noastre merită vopsele acrilice de calitate superioară. Pe piață există numeroase mărci, cu diverse calități și proprietăți. Ne-am axat să aducem ceva cu adevărat special. Vopsele, care să te inspire și încânte atunci când le amesteci, iar tu să poți adăuga cu entuziasm diferite medii artistice. Visul nostru a fost să găsim culori, care să nu dezamăgească pe niciun tip de suprafață și pe care să le poți folosi pentru proiecte de la cel mai simplu până la cel mai special.

Euforia sunt noile vopsele acrilice de la ARTMIE, de care suntem extrem de mândri. Artista noastră, Dominika, le-a supus unui test riguros, încercând poate chiar și peste 20 de rețete până când am fost mulțumiți de rezultat. Unele mostre erau prea subțiri, altele nu îndeplineau așteptările noastre referitoare la cantitatea de pigment, miros sau rezistență la lumină. Am dorit să selectăm cea mai bună calitate și durabilitate, o alegere, care astăzi este mai greu de găsit.

culori-acrilice-euforia-artmie-nuanta-primary-yellow

În cele din urmă, a apărut cea potrivită. Când am aplicat-o pe pânză, ne-a cuprins un sentiment cald de bucurie. De aceea am numit-o Euforia. Cu sclipirea în ochi, venim astăzi să vă prezentăm primele 15 nuanțe de calitate superioară. Le-am ambalat direct într-un pachet mare de 430 ml, pentru că știm că le veți îndrăgi din prima clipă, și că vor deveni tovarășul dvs. creativ de zi cu zi.

Vopselele acrilice ARTMIE Euforia respiră creativitate chiar înainte de prima deschidere. De fapt, fiecare nuanță are propriul citat motivațional pentru a-vă încuraja spiritul creativ. Credem că cele mai bune opere de artă provin dintr-o reflecție profundă și din imersiunea în lumea proprie a imaginației.

Pigmenți puternici, luminozitate admirabilă și densitate perfectă, care vă vor însoți cu încredere atunci când lucrați cu pensule și spatule. Îndrăgiți ARTMIE Euforia - acrilice profesionale și accentuați euforia momentelor dvs. creative. Vă așteaptă chiar peste câteva zile.

/culori-noi-pentru-textile-cacadu-artmie

Noua pastă lichidă MIDAS cu efect de aur și argint

Regele Midas a atins, după pânza sa aurie ARTMIE, și alte produse, rezultând o noutate: pastă lichidă în culori aurii și argintii. În atelierul nostru am testat-o și am adăugat chiar mai mult pigment metalic. Niciodată nu este destul de multă strălucire aurie sau argintie.

Astăzi, este o pastă puternică, atât de bine echilibrată în densitate încât să acopere perfect pânzele, ramele, mobilierul sau să creeze un efect elegant pe tencuială. Datorită intensității pigmenților, va fi apreciată atât de pictori, cât și de creatorii sau iubitorii frumosului de acasă. Funcționează ideal cu pensulele, însă poate crea și un efect subtil de textură cu ajutorul spatulei. Am supus-o unui test de zgâriere și în acel moment am știut că nu vrem să încercăm altceva: este atât de rezistentă încât nu necesită niciun alt tratament suplimentar anti-zgârieturi.

pasta-lichida-midas-artmie-auriu

Vopsea textilă Cacadu - o adiție colorată în atelierul creativ

Știai că uniele specii de papagali trăiesc până la 60 de ani? La fel de rezistente sunt și noile culori ARTMIE Cacadu pentru textile și piele. Desigur, nu le-am testat atât de mult timp. În schimb, le-am testat în mod corespunzător rezistența la frecare, spălare și substanțe chimice. Cacadu ne-a impresionat atât prin puterea sa, cât și prin prospețimea paletei colorate.

În câteva zile, vei putea savura cele 12 nuanțe vesele, care nu vor rezista niciunui material textil. Nici măcar tapițeria de pe scaun sau căruciorul pentru copii. Rețeta lor este atât de excepțională, încât după diluarea cu apă le poți aplica pe suprafețe mari fără să rigidizezi materialul. Este suficient să le fixezi cu un pistol cu aer cald sau să le calci de pe partea din spate (ideal prin hârtie de copt). Pigmentul va pătrunde în adâncime și se va naște o nouă creație! Știm asta, pentru că am experimentat o senzație profundă de entuziasm după aplicarea pe tapițerie, pantofi sau îmbrăcăminte. Dacă vei avea vreodată în mână culorile Cacadu, ele îți vor repeta continuu ca un papagal: "Hei, hai să creăm din nou."

culori-pentru-textile-si-piele-cacadu-artmie-nuanta-roz

valerian-ceo-artmie-testează-culori-pentru-textlle-cacadu

Sunt convins că vei îndrăgi noile noastre produse lansate în ianuarie și că îți vor aduce bucurie în timpul momentelor creative. Te rugăm să ne spui părerea ta!

Cu drag,

Echipa ARTMIE brand label, prin intermediul căreia Inga comunică impresiile directe.

Sectiune pe blog

Štítky

amestecarea vospelelor acrilice ARTMIE aur ceară creion crosetare culor naturale culori guașă culori naturale decoratiuni decorațiuni decoratiuni decorațiuni desenare heavy body ouă ouăle pânza pensula rotundă vopsele naturale acril acrilic acrilice acrilice acuarelele aranjare aranjări aranjări ARTMIE Artmie Artmie ARTMIE ARTMIE Artmie Artmie aur butter art caligrafie cărbune ce dăruim unui artist ceară creatiideprimavara culori acrilice culori acrilice Euforia culori acrlice Euforia culori acuarelă culori acuarelă culori acuarelă culori acuarelă culori Cacadu culori cretă culori cretă culori de acuarela culori in ulei culori in ulei culori naturale culori naturale culori naturale culori naturale culori naturale culori nontoxice culori pentru ceramică culori pentru copii culori pentru copiii culori pentru copiii culori pentru degete cum desenăm fluturasul cuțit de pictură cutit paleta decorațiuni decorațiuni decorațiuni decorațiuni decorațiuni decorațiuni decorațiuni decoratiuni decorațiuni decoupage Dekor Paint densitatea culorilor acrilice desen desenare euforia gesso grund hand lettering hartie idei impasto impasto încrețirea hârtiei instructiuni desen Koh-i-noor linogravura macrame macrameu macrameu marker acrilic markere markere de acuarelă marmorare midas Midas pasta ouă ouă oul pânză pânza pânza pasparta pasta pasta Midas pasta Modas pasta relief pastametalizata pastametalizatafluida pensula pensula pensula pensula rotundă pictarea cu copiii pictura cu copii pictura cu copii pictura cu spatulă pictura cu spatule pictura ecologică pictura ecologică pictura ecologică pictură ecologică pictura în guașă pictura pe lemn pictura pe lemn pictura pe lemn pictura pe numere pixuri micron placă de lemn placă de lemn plaster art plaster art pouring art quiz rama rame șablon pentru desen șasiu șevaletul exterior sketchbook journal sketchbook journal Solo Goya Triton spatule spray structura structura structura sugestii sugestii cadou tehnica acril tehnica acrilică trenduri in pictura turnare culori acrilice turnare culori acrilice turnarea vopselelor acrilice Van Gogh Van Gogh vopsele acuarelă vopsele Cacadu vopsele naturale vopsele naturale vopsele naturale vopsele nontoxice vopsele pentru copiii vopsele pentru degețele vopsele pentru degețele vopsele textile vopsele textile

Vytvorené systémom www.webareal.sk

MGFmOTN
Produse populare
In suma: 0
Toate în coș