Acest site foloseste cookie-uri. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra.

Menu

 

Introducere » Pictura după numere » Pictura după numere PREMIUM GOLD - Eiffel Tower


    

Pictura după numere PREMIUM GOLD - Eiffel Tower

set pentru pictura după numere ARTMiE

 

nou

Accesibilitate: În numai 6 - 8 zile lucrătoare la tine acasă
Numar produs: XOMCHCT104
Producător: ARTMIE
Selectează dimensiunile Paint By Numbers
Prețul nostru fără TVA : 207,17 Lei
Prețul nostru cu TVA (19 %):
246,53 Lei
Alerta:
Alerta

în coş:
  buc  

Pictura după numere PREMIUM GOLD

 

Cautați un mod creativ cum să vă distrați și relaxați tot timpul? Opriți vă la noi și pictați o imagine conform numerelor cu diferite motive. Acestă este modul de distracție creativă preferat al copiilor și adulțiilor, datorită căreia artistul în dumneavoastră se va trezi.

 

De ce să începeți cu pictură în conformitate cu numere? Pictatul ne învață să ne concentrăm mai bine, să ne dezvoltăm abilitățile manuale și coordonarea mișcării, încurajează creativitatea și îmbunătățește starea de spirit în mod vizibil. Acest hobby nou și modern - pictat conform numerelor - câștigă tot mai mulți susținători în Slovacia. Odihniți vă din stresul zilnic și faceți o terapie cu ajutorul culorilor. Rezultatul va fi o pictură frumoasă la care o să vă bucurați mulți ani. 

 

Setul artistic de pictură este pregătit pentru a fi folosit de oricine, fără nici-o experiență de pictură anterioară. Cum se face acest lucru? Alegeți un motiv pentru pictura ca să pictați conform numerelor. În pachet vă veți bucura și de PROFI pânză de pictură din bumbac, confecționat în mod tradițional italian, cu un gramaj mare de 320 g/m². Pe ea veți găsi câmpuri tipărite cu numere pentru pictură. În plus, pânza ARTMIE® se întinde și se tipărește în UE, iar în crearea ei se pune accent pe calitate.

 

Pânza este protejată cu mai multe straturi de grund acrilic și este întinsă pe un cadru dur din șipci de molid. Nu trebuie să vă preocupați cu ce fel de nuanțe veți alege. Culorile acrilice de calitate în sticluțe (3 ml), de asemenea, fac parte din set și sunt amestecate exact pentru pictura dumneavoastră. Împreună cu pânză și cu culorile, veți primi și instrucțiuni care vă explic cum să pictați conform numerelor. Nu este necesar să diluați culorile acrilice cu apă pentru că o să pierdă capacitatea lor de acoperire.

 

Pictura pe numere Premium Gold este o noutate grozavă în oferta noastră - un nou pas în dezvoltarea ta artistică. De asemenea, se vor folosi și foițe metalice ceea ce va da lucrării tale un aspect modern si exclusiv. Utilizarea adezivului și a foițelor este foarte simplă. Încearcă, experimentează! Să fii artist înseamnă și progresul constant al abilităților tale - de aceea ai nevoie de un set Premium Gold!

 

Maľovanie podľa čísel

 

Bonus: În fiecare pachet, îți vom împacheta și un set de pensule ARTMIE, de diferite mărimi cu care vei crea ușor. Din moment ce munca ta este la un alt nivel, iți oferim și pene de lemn pentru susținerea suplimentară a pânzei. Nu uita să citești instrucțiunile de pe spatele pânzei: Cum să folosești foițele metalice pentru pictură.

 

Cu setul de pictură și copii și adulții învață să pictează treptat - datorită celor trei feluri de etape, care diferă în mărime, număr de câmpuri și complexitatea picturei. Organizați o sesiune de pictură comună și distrați vă în cercul de persoane apropriate, sau alegeți acest set pentru o activitate creativă la diferite evente și teambuilding. Pictura pe care o obțineți cu pictatul conform numerelor este ideală și ca o surpriză creativă pentru prieteni și oameni apropiați. Veți bucura și părinții mai în vârstă, dar este potrivit și ca un cadou original de nuntă pentru cuplul nou căsătorit. Suntem mândri să producem acest set în Slovacia.

 

CARACTERISTICILE PRODUSULUI:

 

 • O pânză din bumbac de calitate PROFI confecționată pentru ARTMIE® în Italia, cu un gramaj mare de 320 g/m² și cu câmpuri tipărite cu numere
 • Set pensule sintetice ARTMIE cu diferite mărimi
 • 3 pensule de pictură cu fibre sintetice și dimensiuni diferite
 • Foițe metalice
 • Adeziv pentru foițele metalice
 • sticluțe cu culoare acrilă de calitate, pregătite pentru pictură
 • o bază de pictură pentru pictatul conform numerelor cu instrucțiuni
 • disponibile în dimensiuni diferite
 • diferite tipuri de etape

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

OWEwM
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat Lei

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: