Acest site foloseste cookie-uri. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra.

Menu

 
Reels Image

Introducere » Hobby » Pictura pe numere » Pictura după numere CAI - Level Medium


        

Pictura după numere CAI - Level Medium

set pentru pictura după numere ARTMiE

 

Accesibilitate: În numai 6 - 8 zile lucrătoare la tine acasă
Numar produs: XONFB230E2
Výrobca: ARTMIE
Selectează dimensiunile Paint By Numbers
Preț obișnuit 84,90 Lei
Prețul nostru fără TVA : 50,34 Lei
Prețul nostru cu TVA (19 %):
59,90 Lei
Alerta:
Alerta

în coş:
  buc  

Cautați un mod creativ cum să vă distrați și relaxați tot timpul? Opriți vă la noi și pictați o imagine conform numerelor cu diferite motive. Acestă este modul de distracție creativă preferat al copiilor și adulțiilor, datorită căreia artistul în dumneavoastră se va trezi.

 

De ce să începeți cu pictură în conformitate cu numere? Pictatul ne învață să ne concentrăm mai bine, să ne dezvoltăm abilitățile manuale și coordonarea mișcării, încurajează creativitatea și îmbunătățește starea de spirit în mod vizibil. Acest hobby nou și modern - pictat conform numerelor - câștigă tot mai mulți susținători în Slovacia. Odihniți vă din stresul zilnic și faceți o terapie cu ajutorul culorilor. Rezultatul va fi o pictură frumoasă la care o să vă bucurați mulți ani. 

 

Setul artistic de pictură este pregătit pentru a fi folosit de oricine, fără nici-o experiență de pictură anterioară. Cum se face acest lucru? Alegeți un motiv pentru pictura ca să pictați conform numerelor. În pachet vă veți bucura și de PROFI pânză de pictură din bumbac, confecționat în mod tradițional italian, cu un gramaj mare de 320 g/m². Pe ea veți găsi câmpuri tipărite cu numere pentru pictură. În plus, pânza ARTMIE® se întinde și se tipărește în UE, iar în crearea ei se pune accent pe calitate.

 

Pânza este protejată cu mai multe straturi de grund acrilic și este întinsă pe un cadru dur din șipci de molid. Nu trebuie să vă preocupați cu ce fel de nuanțe veți alege. Culorile acrilice de calitate în sticluțe (3 ml), de asemenea, fac parte din set și sunt amestecate exact pentru pictura dumneavoastră. Împreună cu pânză și cu culorile, veți primi și instrucțiuni care vă explic cum să pictați conform numerelor. Nu este necesar să diluați culorile acrilice cu apă pentru că o să pierdă capacitatea lor de acoperire.

 

Maľovanie podľa čísel

 

Bonus: Cu fiecare set de pictură conform numerelor, o să vă dăruim trei pensule de pictură cu dimensiuni diferite cu care veți picta comfortabil. Ca să fie opera dumneavoastră perfectă, am avut grijă să aveți și multe pene practice ca să întindeți pânză mai bine.

 

Cu setul de pictură și copii și adulții învață să pictează treptat - datorită celor trei feluri de etape, care diferă în mărime, număr de câmpuri și complexitatea picturei. Organizați o sesiune de pictură comună și distrați vă în cercul de persoane apropriate, sau alegeți acest set pentru o activitate creativă la diferite evente și teambuilding. Pictura pe care o obțineți cu pictatul conform numerelor este ideală și ca o surpriză creativă pentru prieteni și oameni apropiați. Veți bucura și părinții mai în vârstă, dar este potrivit și ca un cadou original de nuntă pentru cuplul nou căsătorit. Suntem mândri să producem acest set în Slovacia.

 

CARACTERISTICILE PRODUSULUI:

 

  • O pânză din bumbac de calitate PROFI confecționată pentru ARTMIE® în Italia, cu un gramaj mare de 320 g/m² și cu câmpuri tipărite cu numere
  • 3 pensule de pictură cu fibre sintetice și dimensiuni diferite
  • sticluțe cu culoare acrilă de calitate, pregătite pentru pictură
  • o bază de pictură pentru pictatul conform numerelor cu instrucțiuni
  • disponibile în dimensiuni diferite
  • diferite tipuri de etape

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

YmM5Nm
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat Lei

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: