Pentru a facilita utilizarea site-ului nostru de către utilizatori, folosim cookie-uri. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor pe computerul / dispozitivul dvs.

Menu

 
Reels Image

5 sugestii pentru creații de primăvară

08.05.2024

5 sugestii pentru creații de primăvară

Valul razelor de soare și a florilor de primăvară a inundat deja totul din jur. Dacă ești și tu în ton cu primăvara și ai clipa ta creativă, avem câteva idei pentru tine. În acest articol, am pregătit 5 tipuri de creație de primăvară folosind diferite tehnici. Hai să te inspiri împreună cu noi.

În atelierul Artmie, am explorat diverse tehnici pentru creațiile de primăvară. Încercăm să urmărim tendințele artistice și să ne inspirăm din atmosfera primăverii. Iată sugestiile noastre:

Suport de lumânare cu plante uscate

Cauți o modalitate de a aduce natura în casa ta? Creează o piesă unică pentru a-ți înfrumuseța casa – un suport de lumânare decorat cu plante uscate. Pregătește un recipient de sticlă, flori sau plante uscate, lipici și o mică lumânare și începe să creezi. Instrucțiuni detaliate despre cum să procedezi găsești într-unul dintre articolele noastre anterioare de pe blog.

suport-lumanare

Pictură cu cafea

Dacă iubești cafeaua și ai poftă de creație, avem un sfat pentru tine. Cafeaua nu este doar o băutură, ci și un material artistic! Poți picta cu ea la fel cum ai picta cu acuarele. Tot ce trebuie să faci este să pregătești cafeaua și să folosești un alt recipient pentru pictură. Doar ai grijă să nu încurci recipientele, ca să nu bei din cafeaua de pictat.

Flori din hârtie creponată

Hârtia creponată este ideală pentru realizarea florilor datorită ușurinței și texturii sale. Pentru a crea aceste flori, vei avea nevoie de hârtie creponată, foarfecă, lipici și, de preferat, culori pentru a adăuga detalii. Confecționarea florilor din hârtie este o activitate simplă, în care poți implica cu bucurie și cei mici. Instrucțiunile exacte le găsești pe site-ul nostru.

flori-creponate

Pictura pe teniși

Tenișii sunt încălțămintea clasică de primăvară. Ce-ar fi să le decorezi cu modele de primăvară? Pe teniși poți picta folosind markere sau vopsele. Pictura cu markere este mai rapidă, deoarece nu trebuie să pregătești stratul de bază. Dacă alegi vopsele textile, aplică mai întâi un grund și apoi poți începe să pictezi. Pentru rezultate excelente, alege culorile din oferta Artmie.

Plaster Art

Florile nu sunt frumoase doar în vază, ci și pe pânză. Cu tehnica Plaster Art, vor deveni minimalistice și la modă. Pasta Butter fină și delicată este alegerea ideală pentru pictarea florilor, frunzelor sau ornamentelor decorative. În combinație cu vopsele acrilice, vei crea rapid o imagine primăvăratică minunată. Inspiră-te din modelele cu pastă din articolul nostru anterior.

Artmie butter exemplu

Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele posibilități de a te bucura din creația de primăvară. Alătură-te nouă și creează o operă plină de spiritul primăverii. Lasă-te inspirat de natură și creativitate.

Ne-ar bucura să ne împărtășești ceva din creațiile tale prin intermediul rețelelor noastre sociale.

Cu drag,

Lucia

Sectiune pe blog

Štítky

amestecarea vospelelor acrilice ARTMIE aur ceară creion crosetare culor naturale culori guașă culori naturale decoratiuni decorațiuni decoratiuni decorațiuni desenare heavy body ouă ouăle pânza pensula rotundă vopsele naturale acril acrilic acrilice acrilice acuarelele aranjare aranjări aranjări ARTMIE Artmie Artmie ARTMIE ARTMIE Artmie Artmie aur butter art caligrafie cărbune ce dăruim unui artist ceară creatiideprimavara culori acrilice culori acrilice Euforia culori acrlice Euforia culori acuarelă culori acuarelă culori acuarelă culori acuarelă culori Cacadu culori cretă culori cretă culori de acuarela culori in ulei culori in ulei culori naturale culori naturale culori naturale culori naturale culori naturale culori nontoxice culori pentru ceramică culori pentru copii culori pentru copiii culori pentru copiii culori pentru degete cum desenăm fluturasul cuțit de pictură cutit paleta decorațiuni decorațiuni decorațiuni decorațiuni decorațiuni decorațiuni decorațiuni decoratiuni decorațiuni decoupage Dekor Paint densitatea culorilor acrilice desen desenare euforia gesso grund hand lettering hartie idei impasto impasto încrețirea hârtiei instructiuni desen Koh-i-noor linogravura macrame macrameu macrameu marker acrilic markere markere de acuarelă marmorare midas Midas pasta ouă ouă oul pânză pânza pânza pasparta pasta pasta Midas pasta Modas pasta relief pastametalizata pastametalizatafluida pensula pensula pensula pensula rotundă pictarea cu copiii pictura cu copii pictura cu copii pictura cu spatulă pictura cu spatule pictura ecologică pictura ecologică pictura ecologică pictură ecologică pictura în guașă pictura pe lemn pictura pe lemn pictura pe lemn pictura pe numere pixuri micron placă de lemn placă de lemn plaster art plaster art pouring art quiz rama rame șablon pentru desen șasiu șevaletul exterior sketchbook journal sketchbook journal Solo Goya Triton spatule spray structura structura structura sugestii sugestii cadou tehnica acril tehnica acrilică trenduri in pictura turnare culori acrilice turnare culori acrilice turnarea vopselelor acrilice Van Gogh Van Gogh vopsele acuarelă vopsele Cacadu vopsele naturale vopsele naturale vopsele naturale vopsele nontoxice vopsele pentru copiii vopsele pentru degețele vopsele pentru degețele vopsele textile vopsele textile

Vytvorené systémom www.webareal.sk

MmQyNDE
Produse populare
In suma: 0
Toate în coș